Perspectief, nr 3, september 2018

Middenbaan 73 • 2991 CS BARENDRECHT • T 0180 61 75 41 • E info@leendejong.visgilde.nl www.leendejong.visgilde.nl VISGILDE LEEN DE JONG Garnalen pasteitjes Ingrediënten Voor 4 pasteitjes • 200 gram Hollandse garnalen • 4 bladerdeeg pasteibakjes • 1 sjalotje • 1 doosje Boursin Knoflook/Fijne Kruiden • 50 gram dille • Scheutje slagroom Bereiding Snijd het sjalotje fijn. Verwarm de pasteitjes volgens de verpakking. Fruit het sjalotje aan op laag vuur tot ze glazig zijn. Voeg de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden toe, roer door en verwarm een minuut. Voeg een scheutje slagroom toe, doe de garnalen erbij en warm heel kort mee. Vul de pasteitjes en werk af met dille. want vis is feest! U BENT WELKOM BIJ VISGILDE LEEN DE JONG! De visspeciaalzaak van Nederland. Bij Visgilde Leen de Jong staat de klant centraal. Dagelijks zijn we in de weer met onze trots, verse vis. Met heerlijke specialiteiten, gebakken of om lekker thuis verder te bereiden. Wij kunnen voor u mooie, kant en klare scho- tels, bijvoorbeeld salades, gourmet- of grill- schotels, hapjes en/of tapas bereiden, ideaal voor bijvoorbeeld de feestdagen. Maak het uzelf gemakkelijk en informeer via onderstaande gegevens naar de mogelijkheden. Ook kunt u natuurlijk zelf aan de slag met onze verse producten, zoals onderstaande recept met heerlijke romige Hollandse garnaaltjes.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=