Perspectief, VASF, juni 2022

PERSPECTIEF MAGAZINE VERENIGING AANDEELHOUDERS STADION FEIJENOORD N.V. 32 SLAVIA PRAAG Een oude bekende. In de groepsfase wonnen we thuis, na een hele goede eerste helft, met 2-1 en uit werd het een zwaarbevochten 2-2, nadat we lang met tien man speelden. Assistent-trainer John deWolf gaf aan dat hij dit de minst prettige tegenstander vond om tegen te komen in de kwartfinale. In De Kuip was het een duel dat op en neer golfde. Feyenoord speelde zeker niet zijn beste wedstrijd, maar leek vlak voor tijd de winst naar zich toe te trekken toen Kökcü met een vrije trap de 3-2 maakte. In de blessuretijd werd het echter 3-3 waardoor er na afloop van de wedstrijd geen beste stemming was in De Kuip. In Praag zagen we een veel beter Feyenoord. Wie anders dan Dessers opende al snel de score. De gelijkmaker van Slavia liet niet lang op zich wachten. Maar Feyenoord speelde goed en nam in de tweede helft afstand na wederom een goal van Dessers en de 1-3 van Sinisterra. We zitten in de halve finale!