Perspectief, VASF, september 2022

PERSPECTIEF MAGAZINE VERENIGING AANDEELHOUDERS STADION FEIJENOORD N.V. 71 Er was deze zomer geen mogelijkheid om nabij het veld te lunchen of gebruik te maken van de horeca-accommodatie. Hoe jammer is dit? Ha, ja dat hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Op zichzelf staand is het zeker jammer. Naast dat het zorgde voor een leuke afwisseling en dat het een leuk project was, was het ook enorm populair. We zaten elke dag stampvol. Het Zomerterras is destijds geboren tijdens Corona, er was simpelweg niets anders mogelijk. Afgelopen zomer hebben we nog relatief ‘laat’ wedstrijden gehad en het seizoen begon vroeg, al dan niet met oefenwedstrijden, zo bleef er nog maar weinig tijd over om een rendabel terras neer te zetten. Welke plannen liggen er voor de toekomst? Kerstdiner rondom het veld? Waarom niet? U vraagt, wij draaien! We hebben op de afdeling Meeting & Events een aantal collega’s zitten die op alle wensen een antwoord hebben in de vorm van een gaaf evenement. Eigenlijk kan altijd alles! MET MEDEWERKING VAN Zijn er voldoende eet- en drinkpunten in De Kuip aanwezig? Dat is een gewetensvraag, het is maar net hoe je het ziet. Voldoende, ja. We zijn er wel zowel in de horeca als in de publiekscatering hard mee bezig om slagen te maken op het gebied van efficiëntie. Zo zijn we bijvoorbeeld afgestapt van betaalmunten en moeten de bestellingen direct gepind worden. Dit is niet alleen voor de supporter wennen, maar ook voor ons en onze collega’s. Brasserie De Kuip is overdag vaak geopend tot vier of vijf uur. Na die tijd houden jullie de ruimte vrij voor groepsreserveringen. Wordt daar veel gebruik van gemaakt? We hebben in het Maasgebouw naast de brasserie nog veel meer ruimtes. Het soort evenementen dat plaatsvindt is enorm divers. Beurzen, recepties, presentaties, rondleidingen, kinderfeestjes, dancefeesten, salsafeesten, vergaderingen, diners, etc. etc.. We hebben bijna alles wel al eens georganiseerd, Ik kan me ook nog herinneren dat er een uitvaart plaatsvond. Hoe bijzonder is dat? Ja die vinden zo nu en dan ook plaats. Het is mooi dat we kunnen bijdragen aan een mooi afscheid. Daar staat dan tegenover dat we onlangs een babyshower hadden, over contrasten gesproken. In de beginjaren van De Brasserie konden de gasten buiten een training bijwonen en binnen wat eten. Is dat minder geworden nadat spelers en staf naar 1908 vetrokken? Goh, dat zou ik echt niet weten. Het lijkt me wel een logisch gevolg, maar dat is echt ruim voor mijn tijd. Ik heb vele interviews in Brasserie De Kuip gehouden. Wat me altijd opviel is dat de bezoekers/gasten uitgebreid de tijd nemen om lekker te lunchen of iets te drinken. Krijgen jullie veel complimenten? Zeker! De jongens in de keuken maken er altijd wat moois van en het zijn goeie

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=