Perspectief, VASF, september 2022

PERSPECTIEF MAGAZINE VERENIGING AANDEELHOUDERS STADION FEIJENOORD N.V. 73 porties. De kaart is ook divers genoeg om voor ieder wat lekkers te hebben! We zijn gedurende de dag open en hebben hier de kaart op aangepast. De keuze om dit te doen is bewust, we merken dat mensen graag komen lunchen. We ontvangen ook gedurende dag veel zakelijke gasten. Als dinerlocatie hebben we het nooit heel druk gehad. Dan de diverse zalen. Als teamleider heb je het op wedstrijddagen heel druk. Hoe ziet voor jou een wedstrijddag er uit? Een paar uur voor aanvang van de wedstrijd komen we samen met het team en bespreken we eventuele wijzingen, bijzonderheden of aandachtspunten. De laatste voorbereidingen en controles worden gedaan en we zetten alles op scherp. Twee uur voor het fluitsignaal gaan de deuren open en is het voor ons echt ‘game-on’. We hebben ‘maar’ twee uur om alle gasten te ontvangen en te voorzien van dranken in een van de zalen, ze te voorzien van een compleet diner met meerdere gangen, te voorzien van alle gemakken in de units, de pers te ontvangen, ga zo maar door. Voor elke zaal of afdeling is weer een andere projectleider verantwoordelijk. Gedurende de wedstrijd schakel ik met de projectleiders en ondersteun ze waar nodig. Ik kom gedurende de dag eigenlijk in alle zalen. Na de wedstrijd en na-borrel, ruimen we op en maken we schoon. Uiteraard sluiten ook wij af met een borrel. Een aantal aandeelhouders komt bijeen in de Van Zandvlietzaal. Kom je daar ook regelmatig? Zeker! Ik kom elke wedstrijd in alle zalen. De vaste muntenverkoper, wiens tweelingbroer sprekend op hem leek, was een vast gezicht en een opvallende medewerker qua postuur. We hebben vernomen dat hij is overleden. Hoe lang heeft hij dit werk wel niet gedaan? Sjaak! Ja we hebben helaas afscheid van Sjaak moeten nemen. Sjaak was echt een icoon in de van Zandvlietzaal. Hij heeft echt jaren bij ons gewerkt, volgens mij al vanaf 1996. Wat vind je van de samenwerking tussen de VASF, de Vereniging van Aandeelhouders Stadion Feijenoord, en de afdeling horeca? Doordat we een projectleider hebben aan de Olympiazijde die daar elke wedstrijd is, hebben we een warme band. We houden elke wedstrijd een gezellig praatje met onze vaste gasten. Wanneer er bepaalde behoeften zijn proberen we daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wat zou er aan de service van jullie kant uit nog kunnen worden verbeterd? Dat is een lastige vraag. De Van Zandvlietzaal kent een divers publiek met, logischerwijs, verschillende wensen. Dit neemt niet weg dat een aantal MET MEDEWERKING VAN

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=