Perspectief, VASF, september 2022

PERSPECTIEF MAGAZINE VERENIGING AANDEELHOUDERS STADION FEIJENOORD N.V. 75 MET MEDEWERKING VAN BRASSERIE DE KUIP Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. Hier kun je terecht voor een zakelijke lunch, borrel of diner. De menukaart is gevarieerd, het eten is puur en lekker, en de bediening is vriendelijk. Maar bovenal ademt Brasserie De Kuip de Feyenoord-sfeer. Met de magische Kuip op de achtergrond is het een unieke locatie in Rotterdam om af te spreken. Parkeren kan gratis, voor de deur. GEZELLIG SAMENZIJN Stap gerust binnen in de brasserie, de plek waar gezellig samenzijn uitstekend gecombineerd kan worden met een hapje eten in Rotterdam. Gebruik je het restaurant liever als locatie voor jouw feest? Laat het ons weten en wij adviseren je graag over de mogelijkheden. GEVARIEERDE MENKAART De menukaart van de Brasserie is divers, maar vooral voorzien van kwalitatief hoogwaardige gerechten. Dat komt mede door ons ervaren personeel en het gebruik van eerlijke ingrediënten. Van een pokébowl tijdens een zakelijke lunch tot nacho’s bij de borrel: in Brasserie De Kuip geniet iedereen van een goed gerecht. OPENINGSTIJDEN Na sluitingstijd is de brasserie geopend voor groepsreserveringen. Maandag, dinsdag en donderdag: 09:00 - 16:00 uur Woensdag en vrijdag: 9:00 - 17:00 uur Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur Op wedstrijddagen is de Brasserie De Kuip de gehele dag gesloten. basisbehoeften universeel zijn. Sinds eind vorig seizoen houden we na elke wedstrijd een klanttevredenheidsonderzoek. De uitkomsten worden besproken en omgezet in acties. Daarnaast merken we dat er een gat zit aan horeca-ervaring bij medewerkers, vanwege het feit dat tijdens corona er niet veel werk was in de sector. Op dit vlak zijn we druk bezig om de medewerkers te trainen. Dit zal een aantal zaken ten goede komen. Ook worden een aantal toiletten en de riolering onder handen genomen. En vanuit de kant van de gasten? Zoveel mensen zoveel wensen, dit zien we ook terug in het eerder genoemde KTO. We vinden het fijn dat we vaak terugkoppeling krijgen. Dit via de projectleiders in de zalen, via het KTO, maar ook via andere lijnen. De tips en complimenten gebruiken we dan ook om het morgen een betere beleving mee te geven dan vandaag. Deze zijn dan ook altijd welkom! Dit seizoen is er geen muntsysteem meer in De Kuip. Maar we kunnen voortaan contactloos betalen. Wat waren de overwegingen om dit zo te doen? Zoveel! Een plastic betaalmiddel in de vorm van een munt is niet helemaal meer van deze tijd. Naast dat het relatief duur is, is het ook slecht voor het milieu. Ook zit er veel werk achter, aanschaf, verkoop, tellen, etc. Er zijn ook steeds minder mensen met contant geld op zak, zelfs op de markt wordt er gepind. Het geeft ons ook de vrijheid om de prijzen meer te differentiëren, je zit niet meer vast aan de beperking van een (halve) muntprijs. Cateraar Number1 zorgt voor de verkooppunten in en rond De Kuip. In hoeverre werk je samen en wat is jouw rol in die samenwerking met onder meer Paul van Veelen? Naar verhouding zijn er van Number1 relatief weinig verkooppunten ‘binnen’. Het gros is onderdeel van de publiekscatering. Zo heeft mijn collega die daar verantwoordelijk voor is veel meer contact met Paul tijdens wedstrijden. Dit neemt niet weg dat we elkaar uiteraard weten te vinden waar nodig. In hoeverre waren jullie al bezig met plannen maken voor de horeca als het gaat om het nieuwe stadion? Best ver! De tekeningen waren natuurlijk al klaar, we waren ook bezig met het bepalen van de inventaris. Wat moeten we allemaal in huis halen om iedereen op het gewenste niveau te kunnen bedienen? Je stuurt ook Laura en de medewerkers in het de persruimte aan. Daar zijn de kroketten een lekkernij en kijken wij als journalisten altijd uit naar dat moment dat deze warme versnaperingen worden binnengebracht door Laura. Die traditie zal voor altijd in ere worden gehouden? Zo lang men de kroketten wil, zullen we ze blijven serveren natuurlijk!

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=